Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, καινοτομεί για μια ακόμα φορά με την παρουσίαση της νέας, ολοκληρωμένης σειράς διακοπτικού υλικού Unica, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία τόσο σε κατοικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως κτίρια γραφείων, επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία.

Η σειρά αυτή ήρθε να διευκολύνει την ζωή του καταναλωτή και του ηλεκτρολόγου, χάρη στην εύκολη εγκατάστασή της, τον επιπλέον χώρο για καλωδίωση που διαθέτει και την συμβατότητά της με προηγούμενες εκδόσεις.

Η νέα σειρά Unica σχεδιάστηκε με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την εργονομία, φέρνοντας στην αγορά τόσο μοντέρνα σχέδια, όσο και νέα φυσικά υλικά, όπως ξύλο, σχιστόλιθος, γυαλί, καουτσούκ, μέταλλο, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που καλύπτουν κάθε γούστο. Επιπλέον, χάρη στην καινοτομία που πάντα χαρακτηρίζει την Schneider Electric, η νέα σειρά περιλαμβάνει και μια επιλογή που προσφέρει αντιβακτηριδιακή προστασία, σε λευκό χρώμα, χάρη στην τεχνολογία ιόντων αργύρου, που σταματά την ανάπτυξη και την εξάπλωση βακτηρίων.

Αξιοποιώντας περαιτέρω την τεχνολογία ιόντων αργύρου και επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της εταιρείας στην παροχή καθ’όλα ασφαλών λύσεων, η Schneider Electric ανέπτυξε τη σειρά Unica Antibacterial, που συστήνεται ειδικά για τα παιδικά δωμάτια, την κουζίνα, κοινόχρηστους χώρους και όπου η υγιεινή είναι υψίστης σημασία. Η συγκεκριμένη σειρά είναι διαθέσιμη στην αισθητική Unica Pro αλλά και στους σταθμούς εργασίας Unica System+. Οι σειρές Unica Pro και Unica System+, σχεδιασμένες για κτίρια γραφείων, ξενοδοχεία και επαγγελματικούς χώρους είναι διαθέσιμες ήδη από το 2021 στην ελληνική αγορά.

Φυσικά, η νέα σειρά Unica αξιοποιεί όλους τους «έξυπνους» μηχανισμούς που προσφέρει η τεχνολογία Schneider Electric, όπως KNX και Unica System+ με σταθμούς εργασίας, ενδοδαπέδια κουτιά και λύσεις φόρτισης συσκευών στους χώρους γραφείου. Επιπλέον, οι ανιχνευτές κίνησης, τα LED dimmers, οι χρονοδιακόπτες, οι θερμοστάτες και ο έλεγχος ρολών της σειράς προσφέρουν αυξημένη χρηστικότητα και ευελιξία, καλύπτοντας πλήρως τόσο τις τρέχουσες, όσο και τις μελλοντικές ανάγκες κάθε καταναλωτή και ηλεκτρολόγου, ενώ η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση, κάνει την Unica ακόμα πιο ελκυστική στην χρήση.

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά Unica μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της Schneider Electric, μπορείτε να βρείτε τον ολοκληρωμένο κατάλογο, αλλά και το φυλλάδιο με τον τιμοκατάλογο της νέας σειράς Unica.