About Architect

Το περιοδικό που αναδεικνύει τον ρόλο του Αρχιτέκτονα

O αρχιτέκτονας δεν είναι μόνον σχεδιαστής και δημιουργός. Σε κάθε έργο, ο αρχιτέκτονας καλείται να αντιμετωπίσει μια σειρά προκλήσεων αναλαμβάνοντας έναν πολλαπλό και πολυεπίπεδο ρόλο «απαντώντας» σε ερωτήματα σχετικά με το δημιουργικό concept, τη μετουσίωση της επιθυμίας του μελλοντικού χρήστη σε πραγματικό χώρο, την επιλογή των κατάλληλων υλικών, τη λειτουργικότητα του κτιρίου, τη διαχείριση του χρόνου, του κόστους κ.ο.κ.
Το Architect είναι εδώ για να δώσει βήμα επικοινωνίας και έκφρασης στους επαγγελματίες που συμμετέχουν σε κάθε έργο και να αποτελέσει σημείο συνάντησης και κανάλι διαλόγου για τους αρχιτέκτονες, τις ενώσεις της αγοράς, τους θεσμικούς φορείς και όσους βρίσκονται στα κέντρα των αποφάσεων καθώς και εταιρείες προμηθευτές και συνεργάτες των αρχιτεκτόνων όπως: εταιρείες δομικών υλικών και συστημάτων δόμησης, εταιρείες παροχής λύσεων και υπηρεσιών, φορείς χρηματοδότησης.
Το Architect παρουσιάζει αναλυτικά και από κάθε σκοπιά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες αρχιτέκτονες μέσα από μια σειρά πρωτογενών άρθρων και συνεντεύξεων με decision makers, καταξιωμένους αλλά και πρωτοπόρους δημιουργούς, αναδεικνύοντας εκείνες τις πρακτικές που αποτελούν σημείο αναφοράς και θέτουν τον πήχη για κάθε μελλοντική αρχιτεκτονική δημιουργία.

Θεματολογία
Το περιοδικό Architect με αναλύσεις, συνδυαστικά αφιερώματα, συνεντεύξεις και άρθρα γνώμης αποτελεί τον κατάλληλο σύμμαχο για τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής αγοράς που θέλουν να εξελίσσουν τις γνώσεις τους και να βρίσκονται πάντα μπροστά, σε κάθε τομέα της εργασίας τους.
Κάθε τεύχος του Architect διακρίνεται για την πλούσια, εμπεριστατωμένη και εξειδικευμένη θεματολογία του, όπως:
• Projects (residential, commercial, hospitality, interior, exterior, civic, public, educational, cultural)
• Προϊοντικά αφιερώματα (φωτισμός, θέρμανση, σκίαση, εξοικονόμηση ενέργειας, μόνωση, χρώματα, κουφώματα, επενδύσεις, συστήματα ασφαλείας, προσόψεις, επιφάνειες)
• Opinion και άρθρα γνώμης από κορυφαίους και καταξιωμένους αρχιτέκτονες και ακαδημαϊκούς
• Τεχνολογία και βιωσιμότητα (όλες οι νέες και επερχόμενες τάσεις και εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας και του sustainability, ανάδειξη πρακτικών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης)
• Ανάδειξη διεθνών έργων στα οποία συμμετέχουν Έλληνες αρχιτέκτονες
• Παρουσίαση της καθοριστικής συνεισφοράς μεγάλων προσωπικοτήτων της αρχιτεκτονικής
• Προβολή καινοτόμων πανεπιστημιακών αρχιτεκτονικών μελετών.

Το κοινό του περιοδικού
Το Architect έχει τύχει εκτίμησης και αναγνώρισης από κορυφαίους αρχιτέκτονες, designers και προμηθευτές της αγοράς από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Το περιοδικό αποστέλλεται σε μια ευρεία λίστα αποδεκτών που απαρτίζεται από:
• Αρχιτέκτονες και στελέχη αρχιτεκτονικών και σχεδιαστικών γραφείων
• Προέδρους και μέλη των ενώσεων και φορέων της αγοράς
• Διευθυντές εταιρειών δομικών και οικοδομικών υλικών
• Διευθυντές των τμημάτων Εταιρικής Επικοινωνίας
• Επικεφαλής εταιρειών αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας (real estate)
• Μηχανικούς που συμμετέχουν σε μεγάλα δημόσια ή ιδιωτικά έργα
• Ερευνητές και ακαδημαϊκούς της αρχιτεκτονικής

Γίνετε συνδρομητής στο Architect, το περιοδικό της BOUSSIAS που αναδεικνύει τον πολλαπλό ρόλο του αρχιτέκτονα σε κάθε έργο

Ποια είναι η BOUSSIAS
Η ΒOUSSIAS είναι ο Οργανισμός Επικοινωνίας με 40 χρόνια παρουσίας στην ελληνική επιχειρηματική σκηνή και ευρεία αποδοχή. Επαγγελματίες όλων των βαθμίδων σε πλήθος δυναμικών αγορών στηρίζονται στα 20+ πρωτοποριακά περιοδικά και newsletters της Boussias για τη σε βάθος κάλυψη των αναγκών τους σε ειδησεογραφία, ανάλυση αγορών και ανάπτυξη απόψεων. Η εταιρεία δραστηριοποιείται παράλληλα δυναμικά στην παραγωγή και διοργάνωση επαγγελματικών συνεδρίων και βραβείων. Κάθε χρόνο διοργανώνει περισσότερα από 70 συνέδρια και 40 θεματικά επιχειρηματικά βραβεία. Διαβάστε περισσότερα για το σκοπό της εταιρείας, τους τίτλους που εκδίδει και τα events που διοργανώνει στο www.boussias.com.

Αρχισυνταξία
Γιάννης Πισπιρίγκος
T.: 210 6617 777 (Εσωτ. 250)
Μ.: 697 794 8519
Ε.: [email protected]

Υπεύθυνη Συνδρομών
Σταυρούλα Τσιγκάκου
Τ.: 210 661 7777 (Εσωτ. 212)
Ε.: [email protected]

Υπεύθυνη Διαφήμισης
Φιλίππα Πασχαλίδου
Τ.: 210 661 7777 (Εσωτ. 115)
Μ.: 697 225 0176
Ε.: [email protected]