Η TECE συνεχίζει να υλοποιεί τη δέσμευσή της προς την καινοτομία και την ποιότητα συμμετέχοντας με τα προϊόντα της στην ανακαίνιση ενός από τα πλέον εμβληματικά αρχιτεκτονικά έργα της Ελλάδας, του Πύργου Πειραιά. Η εν λόγω ανακαίνιση σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την περιοχή, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία σε ένα εντυπωσιακό αστικό σύνολο.

Στο πλαίσιο αυτό, η TECE είναι υπερήφανη για τη συμβολή της στο έργο, παρέχοντας τα υψηλής ποιότητας καζανάκια TECE Profil Octa W και τις φωτοκυτταρικές πλακέτες καζανακίου TeceSolid, για όλα τα μπάνια του Πύργου.

Οι πλακέτες TECEsolid διακρίνονται για τη φωτοκυτταρική τους “touch-free” λειτουργία, χάρη στην οποία αποφεύγονται εντελώς τα δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ τα καζανάκια TECE Profil Octa W συνδυάζουν υψηλή απόδοση και λειτουργικότητα.

Για περισσότερο από 30 χρόνια, η TECE πρωτοστατεί στην καινοτομία λαμβάνοντας υπόψη την άνεση και την ποιότητα στον τομέα της υγιεινής, θέτοντας πρότυπα και προσφέροντας λύσεις που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της TECE, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της [www.tece.com.gr] ή να επικοινωνήσετε μαζί της στα παρακάτω στοιχεία:

Τηλ: 210 8161200

Email: [email protected]