Η μελέτη πρόσοψης και η εσωτερική διαρρύθμιση ενός επαγγελματικού κτιρίου είναι το νέο project που το γραφείο ARTWAVE ετοιμάζει πυρετωδώς.

Το εννιαώροφο κτίριο που θα φιλοξενήσει τις υπηρεσίες μιας πολυετούς εταιρείας με μεγάλο πελατολόγιο, και η μετάβαση στη νέα γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία, είναι το μεγάλο στοίχημα. Η συνύπαρξη του παλιού με το νέο, ο συνδυασμός της παράδοσης και του μοντέρνου.

Η υποχώρηση του κτιρίου στο εσωτερικό του οικοπέδου σε σχέση με τις διπλανές πολυκατοικίες είναι καθοριστική για να δημιουργηθούν στοιχεία που προβάλλονται προς τα έξω και  με τον σωστό φωτισμό να δηλώσουν την παρουσία  του κτιρίου  διακριτικά. Θα πρέπει να ξεχωρίζει από τις γύρω πολυκατοικίες αλλά και να συνυπάρχει ταυτόχρονα. Όσο για το εσωτερικό, η πρώτη εικόνα ξεκινάει με το μικρό αλλά πολύ εντυπωσιακό lobby, ντυμένο όλο με τραβερτίνο και LAVA.

Χρησιμοποιώντας και αξιοποιώντας τα νέα υλικά της αγοράς, η ARTWAVE δημιουργεί  ένα κτίριο που θα μπορεί να σταθεί στις απαιτήσεις της εταιρείας και των ιδιοκτήτων της  αλλά και στο αστικό ιστό της πόλης μας, δίνοντάς ένα στίγμα διαφορετικότητας.