Η ISOMAT στηρίζει για ακόμα μια χρονιά την αρχιτεκτονική ημερίδα ΕΣΩ, φέτος ως Grand Sponsor, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.

H ημερίδα ΕΣΩ διοργανώνεται για 10η χρονιά, μετά από δύο χρόνια διακοπής λόγω πανδημίας, συνεχίζοντας να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους θεσμούς προβολής της αρχιτεκτονικής και του design στην Ελλάδα, λειτουργώντας ως σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες της αρχιτεκτονικής, του interior και του graphic design από την ελληνική και την παγκόσμια creative σκηνή.

Με φετινό τίτλο «Crossing Territories» και θέμα τη «διάβαση», η 10η διοργάνωση της ημερίδας πραγματοποιείται σε στρατηγική συνεργασία και συνεπιμέλεια του Archisearch και του Βασίλη Μπαρτζώκα με το Ίδρυμα Mies Van Der Rohe, ως συμπαραγωγή της Design Ambassador, του +Design Magazine και της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση.

Η διάβαση είναι το ενδιάμεσο σημείο. Σημείο της αβεβαιότητας, της έλλειψης στοιχείων, τόπος του παράξενου ή του διαφορετικού. Η διάβαση μας τοποθετεί στα όρια της πολιτικής μας ιδιότητας. Όταν βρισκόμαστε στο όριο, παίρνουμε ό,τι αντιλαμβανόμαστε από την ανθρωπότητα και την αρχιτεκτονική και, μετατρέποντας το άγνωστο σε δύναμη, δημιουργούμε τον πρώτο χάρτη μιας κοινωνίας με νέους τρόπους δράσης.

Η φετινή ΕΣΩ – Crossing Territories θα λάβει χώρα ως καταλύτης των εμπειριών που ζούμε τα τελευταία χρόνια, προς αβέβαιους κοινωνικούς, πολιτιστικούς, πολιτικούς και οικονομικούς μετασχηματισμούς.