Το αναλυτικό πρόγραμμα του δρωμένου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίου (ΠΣΑΤ), με τον τίτλο “Οι Αρχιτέκτονες Τοπίου σας ξεναγούν ΙΙΙ”, δόθηκε στην δημοσιότητα.

Όπως αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο ΠΣΑΤ, “Το Συμπόσιο της πρώτης ημέρας του δρώμενου που θα διεξαχθεί στο Μουσείο Βορρέ καθώς και οι ξεναγήσεις σε κλειστούς και υπαίθριους χώρους του Μουσείου είναι ανοιχτά προς τo κοινό και σας περιμένουμε!

Επιπλέον, μπορείτε να συνδεθείτε για την ομιλία του κου Μ. Desvigne (που θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης) καθώς και για τις υπόλοιπες ομιλίες στον παρακάτω σύνδεσμο, εφόσον δεν μπορείτε να έρθετε διά ζώσης στο Μουσείο.

https://authgr.zoom.us/j/92872686766

Meeting ID: 928 7268 6766 Passcode: 070089

Οφείλουμε να ενημερώσουμε πως έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των ατόμων για τις ξεναγήσεις στον Κήπο MGS Σπαρόζα, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Κήπος Α. & Ι. Διομήδους καθώς και Τhe Hellinikon Experience Park.

Μπορεί ωστόσο όποιος/α το επιθυμεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα με δική του πρωτοβουλία στους χώρους της πρώτης ημέρας  Gryllis Water Lilies, Φράγμα Μαραθώνα και Πάρκο Σχινιά – Μαραθώνα όπως και στους χώρους της δεύτερης ημέρας Ιαπωνικό πάρκο και Α’ Κοιμητήριο Αθηνών”.