Η Europa δέχθηκε την επίσκεψη του Υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκου Πιερρακάκη την Παρασκευή 20 Μαίου στις εγκαταστάσεις της στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο Υπουργός συνοδευόμενος από τον βουλευτή Βοιωτίας κο Ανδρέα Κουτσούμπα και τον Δήμαρχο Τανάγρας κο Βασίλη Περγάλια ξεναγήθηκε στα γραφεία και στις μονάδες παραγωγής της Europa από την Διευθύνουσα Σύμβουλο της εταιρείας κα Ανούς Τζιρακιάν. Παράλληλα είδε από κοντά τις μεγάλες επενδύσεις που πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Europa, ύψους άνω των 15 εκατ.€ και αφορούν σε νέες εγκαταστάσεις και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.

Οι νέες επενδύσεις αναμένεται να αυξήσουν κατακόρυφα τις παραγωγικές δυνατότητες της Europa, και να ανοίξουν νέες αγορές, ενώ παράλληλα θα μειώσουν περαιτέρω το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της δραστηριότητάς της.

Ο Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επενδύσεις στο τεχνολογικό επίπεδο που πραγματοποιεί η εταιρεία και σχετίζονται τόσο με πληροφοριακά συστήματα, όσο και με τον νέο παραγωγικό εξοπλισμό και αναμένονται να ολοκληρωθούν στο προσεχές διάστημα. Παράλληλα ενημερώθηκε λεπτομερώς από τα στελέχη της Europa για τα προβλήματα που έχει η περιοχή σε ψηφιακές υποδομές.