Ανοδικά με ποσοστό 23% κινούνται οι εταιρικές πωλήσεις της Isomat και κατά 20% αυτές του ομίλου κατά το πρώτο οκτάμηνο του 2021 σε σύγκριση με την αντίστοιχη χρονική περίοδο του 2020, όπως προκύπτει από την αναφορά που πραγματοποίησε ο πρόεδρος της επιχείρησης Στέφανος Τζιρίτης κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη.

Όπως διαβάζουμε αναλυτικότερα στο newsletter Build, ο επικεφαλής του ομίλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του 2020, οικονομική χρήση κατά την οποία η Isomat κατέγραψε τζίρο 57 εκατ. ευρώ, κινούμενος ανοδικά κατά 6,64% σε επίπεδο εταιρείας σε σύγκριση με το 2019, ενώ ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών ανήλθε στα 74,6 εκατ. ευρώ.

Ειδική μνεία πραγματοποιήθηκε στις επενδυτικές κινήσεις της Isomat, με τον κύριο Τζιρίτη να επισημαίνει ότι «στην Ελλάδα ολοκληρώνεται επένδυση 8 εκατ. ευρώ και ξεκινάει νέα επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται επένδυση 7 εκατ. ευρώ στην παραγωγική μας εταιρεία στη Ρουμανία αλλά και επένδυση 3 εκατ. στην παραγωγική εταιρεία μας στη Σερβία».