Το νέο Showroom της Ideal Standard άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του στη Λεωφόρο Κηφισίας 330 στο Χαλάνδρι. Σχεδιασμένο κατά τα πρότυπα των διεθνών Showroom του Ομίλου, σκοπό του έχει να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης στους επαγγελματίες επισκέπτες του.

Η ομάδα της Ideal Standard (από αριστερά): Νίτης Ελευθέριος, Διευθυντής Πωλήσεων, Τσουμαλάκος Αθανάσιος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Μαχαίρας Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος Αρχιτεκτονικών γραφείων, Κάγκαλος Πολύδωρος, Υπεύθυνος Ξενοδοχειακών Αλυσίδων Ελλάδας και Κύπρου

Την Πέμπτη 26 Μαΐου, στελέχη της Ideal Standard Ελλάδος συναντήθηκαν στον νέο εκθεσιακό χώρο με επαγγελματίες του κλάδου μελέτης, προδιαγραφής και κατασκευής.

Νέα καινοτόμα κομμάτια των συλλογών, όπως η Joy Neo, σειρά μπαταριών σε pvd φινιρίσματα, αλλά και «θρύλοι» της εταιρίας που επανασχεδιάστηκαν από το αρχιτεκτονικό studio Palomba Serafini Associati, όπως ο νιπτήρας Tipo Z, εδρεύουν στο χώρο της έκθεσης, επιτρέποντας στους επισκέπτες του να τα δουν από κοντά και να εμπνευστούν για το επόμενο έργο τους.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος της Ideal Standard Ελλάδος, κ. Αθανάσιος Τσουμαλάκος, είπε για τις πρόσφατες αλλαγές στην αγορά: «Η πανδημία και η πρόσφατη πληθωριστική έκρηξη δημιούργησαν ένα νέο απαιτητικό  πλαίσιο στην αγορά, στο οποίο τα σύγχρονα brands πρέπει να ανταποκριθούν. Έτσι, για να υποστηριχθεί, αποτελεσματικότερα, η νέα αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών, και κατά συνέπεια,  η μακροχρόνια δέσμευση τους με την προιοντική επωνυμία, απαιτούνται πρώτον η δημιουργία της απαραίτητης ψηφιακής υποδομής, καθώς, επίσης,  να αναδειχθούν & υποστηριχθούν καινούργιες αξίες πέραν της ποιότητας και της τιμής, όπως  η βιωσιμότητα, η εμπιστοσύνη & η κοινωνική ευθύνη».