Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού που αποτελεί θεσμό στην αρχιτεκτονική αγορά.
Ρεκόρ υποψηφιοτήτων στην ιστορία διοργάνωσης του θεσμού για τα πιο αναγνωρισμένα στην Ελλάδα βραβεία για την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και το interior design, τα Interiors Awards 2023.

Οι νικητές των φετινών Interiors Awards θα αποκαλυφθούν στην τελετή απονομής, στις 6 Ιουνίου, που θα λάβει χώρα στο House124.
Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Interiors Awards 2023 είναι ο κ. Μιχάλης Μαυρολέων, CEO της διεθνούς αναγνωρισμένης A&M Architects A.E. Την Επιτροπή στελέχωσαν περισσότεροι από 30 επαγγελματίες, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοπόροι δημιουργοί από την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Κατά τη συνάντηση της Κριτικής Επιτροπής των Interiors Awards 2023 που έγινε στις 23 Φεβρουαρίου στα φιλόξενα γραφεία της A&M Architects συζητήθηκαν και συναποφασίστηκαν όλα τα κριτήρια που πρέπει να πληροί ένας θεσμός όπως τα Interiors Awards προκειμένου να διασφαλίζεται η μέγιστη αντικειμενικότητα της κρίσης αλλά και ανάδειξη και προβολή των έργων εκείνων της αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων και του interior design που θα αποτελέσουν ορόσημο για την αρχιτεκτονική δημιουργία του μέλλοντος. Στην τελετή παρευρέθησαν και εκπρόσωποι των εταιρειών που είναι χορηγοί των Interiors Awards 2023 όπου συζήτησαν με τους αρχιτέκτονες-δημιουργούς και μέλη της Επιτροπής τα ζητούμενά τους και πώς μπορούν ως προμηθευτές να τους υποστηρίξουν στο έργο της αρχιτεκτονικής δημιουργίας.

Χώροι σχεδιασμένοι με υψηλότατα standards αισθητικής, λειτουργικότητας, βιωσιμότητας, «πράσινων» επιδόσεων, του experience που προσφέρουν στους χρήστες τους, χώροι που δηλώνουν εύγλωττα την ταυτότητα των ιδιοκτητών τους ή και τις εταιρικές αξίες των οργανισμών που επενδύουν σε αυτά, συναγωνίστηκαν για τις μεγάλες διακρίσεις.
Χορηγοί των Interiors Awards 2023 είναι οι εταιρείες Franke, JYSK Business to Business και υποστηρικτές οι Kraft Paints – BIOCLIMA και Μαρμούρης Λύσεις Επιπλοποιίας.
Μείνετε συντονισμένοι για τη μεγάλη τελετή απονομής των Interiors Awards 2023.