Το Αρχιτεκτονικό Γραφείο “Next Design” ξεχώρισε στην έκθεση 100% Hotel Show που διεξήχθη στο MEC Παιανίας από τις 18 έως 20 Νοεμβρίου 2023, με την επιτυχημένη παρουσία του, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές ιδέες και συμμετέχοντας σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις με επαγγελματίες του κλάδου. Για πρώτη φορά, το γραφείο παρουσίασε τις πιο σύγχρονες τάσεις στον ξενοδοχειακό σχεδιασμό, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές του στον conceptual σχεδιασμό ξενοδοχειακών μονάδων.

Το Next Design, με γραφεία στο Ρέθυμνο και την Αθήνα, συμμετείχε πρώτη φορά στην έκθεση 100% Hotel Show. Η οποία αποδείχθηκε επιτυχημένη, προσφέροντας πρωτοποριακές προσεγγίσεις και εμπνέοντας τους επισκέπτες του περιπτέρου με τον επαγγελματισμό που τον διακατέχει εδώ και 15 χρόνια.

Επιπλέον, το γραφείο συμμετείχε με δύο υποψηφιότητες στα βραβεία της διοργάνωσης IOO% HOTEL DESIGN AWARDS by IOO% Hotel Show. Το έργο “Yaia,” μελέτη και σχεδιασμός του Αρχιτεκτονικού Γραφείου, καθώς και το έργο “Syntopia,” στο οποίο συνεργάστηκε με το αντίστοιχο ξενοδοχείο. Σημαντικό επίτευγμα αποτέλεσε η κατάκτηση του βραβείου για την καλύτερη φωτογράφιση του έργου “Syntopia,” επιβεβαιώνοντας πως ο conceptual σχεδιασμός εντυπωσιάζει όχι μόνο εν πράξει, αλλά και οπτικά, καθιστώντας τον, αισθητικά αντιληπτό.

Επιπλέον, στα πλαίσια των Workshops της έκθεσης, το Αρχιτεκτονικό Γραφείο “Next Design” παραχώρησε ομιλία μέσω του Department Head, Κάρολου Ραάτ. Το θέμα της ομιλίας επικεντρώθηκε στον conceptual σχεδιασμό και τα εργαλεία που αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας. Με την πρωτοποριακή προσέγγισή του, το γραφείο διαπραγματεύτηκε την κρίσιμη σημασία του conceptual σχεδιασμού στην ανέγερση ξενοδοχειακών έργων.

Με εμπειρία και τεράστια γνώση στην κατασκευή, το σχεδιασμό και τη μελέτη, το αρχιτεκτονικό γραφείο “Next Design” πρωτοστατεί στην προώθηση των πιο σύγχρονων τάσεων στον ξενοδοχειακό σχεδιασμό.

Επισκεφθείτε το website του γραφείου και γνωρίστε τα έργα τους: https://www.nextdesign.gr/