Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει η Europa στην The Architect Show 2022, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα EOS 60 ID Hybrid. Η έκθεση The Architect Show (tAS) διεξήχθη στο εκθεσιακό Metropolitan Expo το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Σε αυτό το πλαίσιο η Europa πρόβαλε το νέο σύστημα Industrial αισθητικής, EOS 60 ID Hybrid, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα κατάλληλο για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων, ιδανικό για αντικαταστάσεις παλαιών χαλύβδινων κουφωμάτων διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου. Το σύστημα παράγεται σε δύο εκδόσεις για διαφορετικά επίπεδα θερμομόνωσης (Advanced και Standard).

Η έκθεση The Architect Show (tAS) απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρίες που προάγουν την καινοτομία και την σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate.

Οι μηχανικοί του Τμήματος Έργων της Europa συνομίλησαν με πλήθος επισκεπτών στο περίπτερο και ενημέρωσαν για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa.