Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6 Απριλίου του 2022, η οποία προκάλεσε την πλήρη καταστροφή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου, η ISOMAT, την ίδια κιόλας ημέρα κινητοποιήθηκε άμεσα, δηλώνοντας στη διοίκηση του Νοσοκομείου την ανοιχτή πρόθεσή της να συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση των ζημιών, με την προσφορά των απαραίτητων υλικών ανακατασκευής.

Έτσι, στο πλαίσιο των εργασιών αποκατάστασης που ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2023 στην Πνευμονολογική Κλινική και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς πρόσφατα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς, η ISOMAT προχώρησε στη δωρεά απαραίτητων επισκευαστικών υλικών, καθώς και 500L χρωμάτων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών ανακατασκευής της πτέρυγας.

Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», η ISOMAT αποτυπώνει με πράξεις υπευθυνότητας την κουλτούρα προσφοράς απέναντι στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, υποστηρίζοντας με ουσιαστικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, μεταξύ άλλων, και τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Παρακολουθήστε το σχετικό video στο ακόλουθο link