Τα βραβεία που διοργάνωσε ο μεγαλύτερος όμιλος κλαδικών εκδόσεων και events στην Ελλάδα, η εταιρεία BOUSSIAS, επιβράβευσαν προϊόντα εργονομίας, αισθητικής και υψηλής λειτουργικότητας.
Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στo «House 125» η βραδιά απονομής των βραβείων στους νικητές των φετινών Kitchen & Bath Awards. Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού με την παρουσία μελών από την Κριτική Επιτροπή, οι βραβευθέντες φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαιά τους και γιόρτασαν τα αποτελέσματα των προσπαθειών τους να συγκεράσουν αρμονικά τις νέες τάσεις στην εσωτερική διακόσμηση και αρχιτεκτονικό σχεδιασμό με τις ανάγκες των πελατών τους για εργονομία, άνεση, υψηλή αισθητική, ποιότητα αλλά και πρακτικότητα.

Η κορυφαία διάκριση και τα Platinum Βραβεία
Η κορυφαία διάκριση απονεμήθηκε στην Tziastoudis Design, η οποία αναδείχθηκε Kitchen & Bath Designer/Architect of the Year. Επιβραβεύοντας τις καλύτερες ενέργειες, δόθηκαν στις υποψηφιότητες με τη μεγαλύτερη βαθμολογία τα Platinum Awards. Συγκεκριμένα, η Gruppo Cucine απέσπασε Platinum Award στον Πυλώνα 1. «Kitchen»
στην Ενότητα 1. Best Residential Kitchen Project για το έργο Ola Kitchen, Κατοικία στη Βούλα. Η Gruppo Decorativo απέσπασε Platinum Award στον Πυλώνα 2. «Bath» στην Ενότητα 2. Best Full Bath Design για το έργο Ιδιωτικό Μπάνιο Μονοκατοικίας «Απολλώνιο». Η Alfa Wood Group AEBE απέσπασε Platinum Award στον Πυλώνα 3. «Services»
στην Ενότητα 3. Smart Technology για το έργο Smart Application Alfa Wood – Augmented Reality Tools.

 

 

 

Σωτήρης Λάζου, Industrial Designer & Interior Architecture, (Ma) Domus Academy Milano, Πρόεδρος Κριτικής Επιτροπής
«Στη φετινή 2η διεξαγωγή των Kitchen and Bath Awards, το έργο της επιτροπής ήταν εξαιρετικό και ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους για την άριστη συνεργασία μας και την αμερόληπτη και αντικειμενική τους αξιολόγηση. Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους βραβευθέντες! Ο πήχης ανεβαίνει ψηλότερα κάθε χρόνο. Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ την BOUSSIAS που συνεχίζει την προσπάθεια για να προβληθούν αξιόλογα έργα σε αυτόν τον εξειδικευμένο χώρο του interior design».

 

 

 

 

 

Δημήτριος Χατζηχρήστος, CEO, Gruppo Decorativo
«Είναι μεγάλη μας τιμή που ακόμα για μια φόρα βραβευόμαστε για ένα έργο μοναδικής αρχιτεκτονικής στον Απολλώνιο Οικισμό του Κωνσταντίνου Δοξιάδη.
Η ιδέα του Δοξιάδη ήταν να εφαρμόσει τη θεωρία του για το πώς οι αρχαίοι Έλληνες τοποθετούσαν τα κτίριά τους μέσα στο τοπίο.
Βασικό γνώμονα σχεδιασμού της κατοικίας αποτέλεσε αρχικά η ανάδειξη των αρχιτεκτονικών στοιχείων που χαρακτηρίζουν τον οικισμό, καθώς και η δημιουργία μιας σύγχρονης κατασκευής η οποία θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες του χρήστη τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Με άλλα λόγια, ο στόχος ήταν να κατασκευασθεί μια σύγχρονη κατοικία η οποία θα αντικατοπτρίζει την αισθητική της εποχής μας αλλά ταυτόχρονα θα αποτελεί μια στιβαρή πέτρινη κατασκευή με αντοχή στον χρόνο.
Η ανταμοιβή μας με ένα ακόμα βραβείο μάς δίνει ώθηση για τη συνέχεια με σκληρή δουλειά ώστε να υπηρετήσουμε όσο το δυνατό καλυτέρα τον άνθρωπο και τον χώρο».

 

 

 

Δημήτρης Θεοχάρης, CEO, Hellas Wood Theocharis
«Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς η συγκεκριμένη βράβευση, το να σε βραβεύουν καταξιωμένοι και διεθνούς κύρους κριτές είναι τουλάχιστον τιμητικό. Ο θεσμός των βραβείων είναι σημαντικός για τον κλάδο μας, αφού έχει ανάγκη την προτροπή για προηγμένες τεχνολογίες, και σε αυτό στοχεύουν τα βραβεία Kitchen & Bath Awards. Με γνώμονά μας τα καινοτόμα υλικά αλλά και την πολυετή εμπειρία μας στο ξύλο, φτάσαμε στις σημερινές αυτές καινοτόμες κουζίνες. Βέβαια, στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, και φυσικά την κριτική επιτροπή και όλους τους διοργανωτές για αυτές μας τις διακρίσεις. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησής μας, που προσηλώνεται στην επίτευξη των στόχων μας, όσο εύκολοι ή δύσκολοι και αν είναι αυτοί. Με σημαία μας, λοιπόν, την καινοτομία, την τεχνολογία και πάντα σύμμαχό μας το ανθρώπινο δυναμικό, συνεχίζουμε τον δρόμο για την κατασκευή έργων υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας».

 

 

 

Γιώργος Λεβεντάκης, CEO, Gruppo Cucine
«Για τη Gruppo Cucine η βράβευση αυτή επισφραγίζει την ανοδική πορεία της και θέτει τις βάσεις για πιο σταθερά μελλοντικά βήματα. Η κινητήριος δύναμή μας σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί το όραμα που από την ίδρυση της εταιρείας θέσαμε, να κάνουμε τις μικρές καθημερινές στιγμές του σήμερα ευχάριστες μνήμες του αύριο. Σε ένα δύσκολο επιχειρηματικό και αγοραστικό τοπίο συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, κόντρα στις συνεχώς αυξανόμενες δυσκολίες της αγοράς».

 

 

 

 

 

Γιάννης Δημητριάδης, CEO, Dimitriadis Inspirational Design
«Είχα αυτήν τη χρονιά την τιμή να βρίσκομαι παρών στην απονομή των Kitchen & Bath Awards 2022 από την BOUSSIAS και να αποσπάσω δύο σημαντικά βραβεία στην κατηγορία Bath Project. Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για την εταιρεία μας, που με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μετάλλιο κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο, πιο δυνατή και δημιουργική από ποτέ. Το Harmony Bathroom και το Black & White Luxury αποτέλουν μια ένδειξη εναρμόνισης της υψηλής αισθητικής με τη λειτουργικότητα και καινοτομία – τις θεμελιώδεις αξίες που καθορίζουν κάθε μας project. Ευχαριστούμε θερμά την BOUSSIAS, την αξιότιμη κριτική επιτροπή και τον πρόεδρό της, Σωτήρη Λάζου, που μας τίμησαν, αλλά και τους ιδιοκτήτες που μας εμπιστεύτηκαν, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να πρωτοπορούμε. Άλλωστε, Dimitriadis Team is Devoted to Design!».

 

 

 

 

Ταστσόγλου Νάνσυ, Υπεύθυνη Marketing, Μαρμούρης Α.Ε.
«Η βράβευση των προϊόντων μας HANSTONE χαλαζιακές επιφάνειες και HANEX ακρυλικές επιφάνειες, είναι μια αναγνώριση της συνεχούς έρευνας υλικών και λύσεων υψηλών προδιαγραφών. Η επιλογή μας ανάμεσα στις σημαντικότερες εταιρείες για Μπάνιο και Κουζίνα, από την έμπειρη και καταρτισμένη κριτική επιτροπή, μας κάνει ακόμα πιο υπερήφανους για την προσπάθειά μας. Εδώ και 43 χρόνια εξελίσσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, στοχεύοντας στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση αλλά και προβλέποντας τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Τα δύο βραβευμένα υλικά έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά, δίνοντας σε κατασκευαστές και σχεδιαστές τη δυνατότητα να δημιουργήσουν έργα μοναδικής αισθητικής και εργονομίας, ενώ παράλληλα δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Ήταν τιμή μας να συμμετέχουμε στη διοργάνωση και εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους νικητές».

 

 

 

 

Νίκος Βαρελάς, Managing Director, Varelas Home Design
«Με ιδιαίτερη χαρά η εταιρεία Varelas Home Design και εγώ προσωπικά λάβαμε αυτή τη διάκριση ως επιβεβαίωση της προσπάθειάς μας να συστήσουμε μια νέα πρόταση στην ελληνική αγορά, κάτι διαφορετικό και σύγχρονο που να αντικατοπτρίζει τις απαιτήσεις της εποχής μας. Πιστεύουμε στη διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες μας, οπότε η δημιουργία ενός χώρου σύγχρονης αισθητικής που παρέχει αδιάκοπη πρόσβαση (24/7) σε πιο exclusive σειρές προϊόντων, ήρθε ως ιδανική πρόταση. Πάντα κοντά στους πελάτες μας αλλά και στους επαγγελματίες του χώρου (αρχιτέκτονες, μηχανικούς κ.λπ.) θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε υπεύθυνα και δημιουργικά και να καινοτομούμε. Και θα στοχεύουμε σε νέες διακρίσεις».