Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει η Europa στην The Architect Show 2022, παρουσιάζοντας το νέο σύστημα EOS 60 ID Hybrid. Η έκθεση The Architect Show (tAS) διεξάγεται στο εκθεσιακό Metropolitan Expo το Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και το stand της Europa βρίσκεται στο Cluster D, stand 12.

Η The Architect Show (tAS) απευθύνεται αποκλειστικά στο ιδιαίτερο κοινό της Αρχιτεκτονικής και του design, αποσκοπώντας να αποτελέσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στις εταιρίες που προάγουν την καινοτομία και την σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και Επιχειρηματίες Real Estate. Το TAS επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ενώ αποτελεί κανάλι διαλόγου μεταξύ όλων των ενδιαφερόμενων μερών μέσω μιας σειράς επιμελημένων σεμιναρίων, συνεδρίων, εκθέσεων, εκπαιδευτικών και εμπνευσμένων διαλέξεων.

Σε αυτό το πλαίσιο η Europa προβάλει το νέο σύστημα industrial αισθητικής, EOS 60 ID Hybrid, το οποίο αποτελεί ένα σύστημα βιομηχανικής αισθητικής κατάλληλο για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Είναι ένα σύστημα ιδανικό για αντικαταστάσεις παλαιών χαλύβδινων κουφωμάτων διατηρώντας τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα του κτιρίου. Το σύστημα παράγεται σε δύο εκδόσεις για διαφορετικά επίπεδα θερμομόνωσης (Advanced και Standard). Οι μηχανικοί του Τμήματος Έργων της Europa θα στελεχώσουν το περίπτερο και θα παρευρίσκονται για να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες και να τους ενημερώσουν αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Europa,