Η Artemide ως Χορηγός στο θεσμό των “100% Hotel Design Awards”, προσέφερε στις βραβευμένες εταιρίες από τον κλάδο της Αρχιτεκτονικής & των Κατασκευών ένα 2ημερο ταξίδι στα Headquarters της εταιρίας στο Μιλάνο. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν οι εταιρίες K-Studio, Agarch+, Airtec και MOLD Architects ενώ την αποστολή συνόδευσε και εκπρόσωπος από την διοργανώτρια εταιρία, Demand Fairs & Media.

Οι εκπρόσωποι των γραφείων που ταξίδεψαν στην Ιταλία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Showroom και να θαυμάσουν από κοντά προϊόντα διαχρονικής αισθητικής. Επιπρόσθετα, έζησαν κατ’ αποκλειστικότητα την ιδιαίτερα ξεχωριστή εμπειρία περιήγησης στο Εργοστάσιο και στα Laboratories της Artemide παρατηρώντας από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων αλλά και όλα τα στάδια ποιοτικού ελέγχου.

Παράλληλα, τους δόθηκε η ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά την President & CEO της Artemide, Carlotta de Bevilacqua και να
συζητήσουν θέματα που αφορούν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής μέσω του ποιοτικού φωτισμού, τη βιωσιμότητα αλλά και την καινοτομία.