Η Aluminco συμμετείχε στην κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», τη μεγαλύτερη του κλάδου, η οποία έλαβε χώρα το διάστημα 14 έως 16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Ο μεγάλος αριθμός των συνεργατών που προσήλθε στην έκθεση, είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στην παρουσίαση των προϊόντων και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Aluminco, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στο περίπτερό της, με αφορμή τον εορτασμό των 40 χρόνων της επιτυχημένης πορείας της εταιρείας. Η Aluminco παρουσίασε τα πετυχημένα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου της Skyline και Wall & Deco.

Η premium σειρά Skyline, ξεχωρίζει για το ιδιαιτέρως χαμηλό ενεργειακό της αποτύπωμα, αποτελώντας προπομπό του «πράσινου» αλουμινίου. Η σειρά Skyline παράγεται με πρώτη ύλη πιστοποιημένο αλουμίνιο, που έχει παραχθεί από 100% πράσινη ενέργεια και αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της στρατηγικής για βιώσιμη ανάπτυξη. Το σύστημα Wall & Deco παρουσιάζει μία νέα αρχιτεκτονική τάση στις κατασκευές κτιρίων και στην διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων. Πρόκειται για ένα σύστημα που είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, το οποίο εφαρμόζεται σε επιφάνειες τοίχου, οροφής, ανοίγματα, χωρίσματα, δημιουργώντας μία εξωτερική σύγχρονη όψη.

Κατά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο κ. Αργύρης Καρράς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aluminco, δήλωσε ότι «οι επισκέπτες της έκθεσης εντυπωσιάστηκαν από τα καινοτόμα πιστοποιημένα συστήματα αλουμινίου της Aluminco, τα οποία -σύμφωνα με τις σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, διατηρώντας συγχρόνως την κορυφαία ποιότητα και λειτουργικότητά τους». Ο κ. Καρράς τόνισε επίσης, ότι «όλοι οι εργαζόμενοι της Aluminco, -αφοσιωμένοι στη διαχρονική παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, είναι πολύ υπερήφανοι που για άλλη μία χρονιά η εταιρεία μένει πιστή στην ποιότητα των προϊόντων και ακολουθεί το διαρκώς εξελισσόμενο και δυναμικό διεθνές περιβάλλον, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στον απαιτητικό κατασκευαστικό κλάδο».