Το κατάστημα La Redoute, παρουσιάζει τώρα τη νέα συλλογή ειδών διακόσμησης σπιτιού και επίπλου του γαλλικού οίκου, για το 2024. Η εταιρία αναδεικνύει για μια ακόμα φορά μέσα από ένα μεγάλο πλήθος προϊόντων τους συνδυασμούς λειτουργικότητας με αισθητική, και τεχνογνωσίας με σχεδιασμό, διατηρώντας τη δέσμευση να στηρίζει τη διαβίωση, την πρακτικότητα αλλά  και την «τέχνη της ευζωίας» των ανθρώπων στα διάφορα στάδια της ζωής τους. Στυλ, ποιότητα και ζεστοί, εμπνευσμένοι χώροι διαβίωσης αποτελούν το όραμα και τις αξίες για τη δημιουργία των σύγχρονων επίπλων, των ξεχωριστών διακοσμητικών ειδών, των λειτουργικών φωτιστικών, των εκλεκτών υφασμάτων και των μοναδικών λευκών ειδών.

Είτε μιλάμε για την AM.PM σειρά, είτε για τη συλλογή La Redoute Interieurs, η La Redoute στοχεύει να προσφέρει ποιότητα στην καθημερινότητα με αισθητική ακολουθώντας αλλά ακόμα και διαμορφώνοντας τις σύγχρονες τάσεις του design. Είναι μια μοντέρνα μάρκα εναρμονισμένη με την εποχή, όπου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Creative Director της premium σειράς AM.PM της La Redoute, Francois Bernard, σε εκδήλωση για τους επαγγελματίες του χώρου, «το σύγχρονο περιβάλλον σχεδίασης αντανακλά μια δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ της φύσης, των κλασικών επιρροών, των χρωματικών τάσεων και μια στροφή προς ολιστική και εστιασμένη στην ευημερία προσέγγιση. Το μέλλον υπόσχεται χαρούμενη, σουρεαλιστική δημιουργικότητα, ξεφεύγοντας από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα του παρελθόντος»

Η La Redoute ευθυγραμμίζεται με την νέα πραγματικότητα και φιλοδοξεί να γίνει μια μάρκα που στηρίζει και επιδιώκει την βιώσιμη ανάπτυξη, σεβόμενη τις περιβαλλοντικές αξίες και τις κοινωνικές αρχές. Ο στόχος αυτός ενδυναμώνεται ακόμα περισσότερο από την εταιρική διεύρυνση αφού αποτελεί πλέον μέλος του μεγάλου επιχειρηματικού ομίλου GROUPE GALERIES LAFAYETTE. Η συνεισφορά στην κλιματική ουδετερότητα και η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων όπως έχουν τεθεί από τον οργανισμό Ηνωμένων εθνών και την Ε.Ε., ο μηδενισμός πλαστικών μιας χρήσης, η δημιουργία 100% βιώσιμων προϊόντων και η συνεργασία σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας με φορείς που ακολουθούν βιώσιμες πρακτικές είναι οι βασικές κατευθυντήριες γραμμές της πολιτικής του οργανισμού.

Παράλληλα με την εξυπηρέτηση ιδιωτών πελατών από το φυσικό και ηλεκτρονικό κατάστημα η εταιρεία έχει ήδη επεκτείνει την παρουσία της στον τομέα των ξενοδοχείων, των σημείων εστίασης, και των χώρων γραφείων. Έχει ταυτόχρονα δημιουργήσει την υπηρεσία La Redoute for Business αντιλαμβανόμενη από την αρχή τις ιδιαιτερότητες και προκλήσεις των επαγγελματιών του κλάδου, στην προσπάθειά τους να κάνουν το όραμα πραγματικότητα. Μέσα από σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης «οραματιστήκαμε μια συνεργασία βασισμένη στην ποιότητα και στη συνέπεια, εμπλουτισμένη με την ευελιξία και την αξιοπιστία που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν ακόμα και τα πιο σύνθετα έργα» αναφέρει ο Ευάγγελος Α. Μανουδάκης Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρίας Ν.Ι. Μίνογλου Α.Ε. αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρίας στην Ελλάδα και την Κύπρο.