Με τη διάκριση του bronze βραβείου στην κατηγορία Sustainability βραβεύθηκε ο Όμιλος Druckfarben Hellas στα φετινά Packaging Awards, τα οποία αναγνωρίζουν τις καινοτόμες και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες σε όλους τους κλάδους της αγοράς. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουλίου στον χώρο εκδηλώσεων House 124, από τη Boussias Communications.

Ο Όμιλος Druckfarben ειδικεύεται στην παραγωγή μελανιών φλεξογραφίας και βαθυτυπίας στον κλάδο Μελανιών Εύκαμπτης Συσκευασίας, κυρίως στην περιοχή των Βαλκανίων. Όλες οι σειρές μελανιών, είναι δημιουργία του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας, με στόχο την άμεση ανταπόκριση στις σύγχρονες απαιτήσεις και εφαρμογές στις εκτυπώσεις συσκευασίας. Επίσης, παράγει και εμπορεύεται προϊόντα οικοδομικών και αρχιτεκτονικών χρωμάτων με το εμπορικό σήμα KRAFT Paints, καθώς και δομικά προϊόντα & Συστήματα Ενεργειακής Αναβάθμισης με το εμπορικό σήμα BIOCLIMA®.

Για την Druckfarben Hellas, η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, η βέλτιστη προστασία των φυσικών πόρων και η ανάπτυξη μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης εφοδιαστικής αλυσίδας, αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα και συντάσσονται απόλυτα με τη δέσμευσή της να συμμετέχει ενεργά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος της περιβαλλοντικής κρίσης.

Η συγκεκριμένη διάκριση της Druckfarben Hellas, έρχεται ως επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης του Ομίλου σε βιώσιμες λύσεις και καινοτόμες τεχνολογίες που συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος, την πράσινη ανάπτυξη και την κυκλική οικονομία.