Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Kevin Brown, Senior Vice President των EcoStruxure Solutions, του Τμήματος Secure Power, έγινε δεκτός στο Συμβούλιο Τεχνολογίας του Forbes (Forbes Technology Council), μια αποκλειστική κοινότητα που απευθύνεται μόνο σε CIO, CTO και στελέχη τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης. Ειδική επιτροπή εξέτασε και επέλεξε τον Brown με βάση τη μακρά εμπειρία του σε διαφορετικούς τομείς. Τα κριτήρια αποδοχής περιλαμβάνουν την επίδραση του υποψηφίου στην ανάπτυξη της επιχείρησης που ανήκει, καθώς και προσωπικά, επαγγελματικά επιτεύγματα και διακρίσεις.

Στη Schneider Electric, ο Kevin Brown είναι υπεύθυνος για το Data Center Infrastructure Management (DCIM) και το λογισμικό διαχείρισης υποδομών ΙΤ, το οποίο παρέχει στους πελάτες πληροφορίες σχετικά με την ανθεκτικότητα της εγκατάστασής τους. Είναι επικεφαλής του Energy Management Technology Research Center, το οποίο εξετάζει τις τάσεις της αγοράς και δημιουργεί περιεχόμενο που βοηθά τους πελάτες να λαμβάνουν έξυπνες και ρεαλιστικές επιχειρηματικές και τεχνολογικές αποφάσεις. 

«Επικεντρώνομαι στην αξιοποίηση της τεχνολογίας για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της ανθεκτικότητας, της διαθεσιμότητας και της βιωσιμότητας και είμαι ενθουσιασμένος που συμμετέχω στο Forbes Technology Council και έχω τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσω με ανθρώπους που μοιραζόμαστε το ίδιο αντικείμενο», δήλωσε ο Brown, ο οποίος ήταν πρώην CTO και CMO για το τμήμα Secure Power και έχει λάβει πολλαπλά βραβεία και διακρίσεις του κλάδου.

Ο Kevin Brown, θα συνεργάζεται και με τον συνάδελφο του στην Schneider Electric, Steven Carlini, Αντιπρόεδρο του Κέντρου Καινοτομίας και Δεδομένων του Energy Management Business Unit στην κοινότητα του Forbes. Ο Steven Carlini, ο οποίος ηγείται της ομάδας που επικεντρώνεται στα data centers, την ψηφιακή ενέργεια και τις οικιακές επιχειρήσεις, έχει δημοσιεύσει άρθρα σχετικά με το edge computing και το metaverse, τη σημασία ενός οικοσυστήματος IT και τις τάσεις των data centresγια το Συμβούλιο Τεχνολογίας Forbes.

Το σημείο όπου συναντώνται εξαιρετικοί επιχειρηματικοί ηγέτες  

«Είναι τιμή μας να καλωσορίζουμε τον Kevin στην κοινότητα», δήλωσε ο Scott Gerber, ιδρυτής του Forbes Councils, που περιλαμβάνει το Forbes Technology Council. «Η αποστολή μας με τα Forbes Councils είναι να συγκεντρώσουμε έμπειρους ηγέτες από κάθε κλάδο, δημιουργώντας ένα προσεκτικά επιλεγμένο, αξιοκρατικό δίκτυο που βοηθά κάθε μέλος να αναπτυχθεί επαγγελματικά και να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο στον επιχειρηματικό κόσμο».

Τα Forbes Councils αποτελούν ένα σύνολο κλειστών κοινοτήτων, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με το Forbes και τους ειδικούς της κοινότητας που ίδρυσαν το Συμβούλιο Νέων Επιχειρηματιών (Young Entrepreneur Council). Στα Forbes Councils, εξαίρετοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ηγέτες έρχονται σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους και τους πόρους που μπορούν να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Forbes Technology Council, επισκεφθείτε τη διεύθυνση forbestechcouncil.com. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα Forbes Councils, μπορείτε να επισκεφθείτε το forbescouncils.com.