Το γραφείο a+ architects ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και την ολική ανακαίνιση της κεντρικής σουίτας του ΟΑΚΑ, σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Χαλιορή,  Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακου Σταδίου, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή ένθερμος υποστηρικτής του εν λόγω εγχειρήματος. Οι χορηγοί που συνέβαλλαν καθοριστικά στην ολοκλήρωση του project ήταν οι ακόλουθοι: ALTA linea, EKAhellas, hyphen, Kanneli – Cleaf, ΚΟΥΡΤΗΣ contract, LUUN, MAGNA facility services, SOLO και viceversa.gr.

Σκοπός του γραφείου ήταν η υλοποίηση ενός σύγχρονου χώρου με επιλεγμένα υλικά και χρώματα, που θα δίνει στον επισκέπτη την αίσθηση του “ελληνικού” στοιχείου, με λιτές γραμμές και λειτουργικότητα στο χώρο. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην μελέτη και επιλογή του φωτισμού. Οι ομάδα των a+ architects βελτίωσε την προσβασιμότητα του χώρου, ο οποίος εξαρχής ήταν χωρισμένος σε δυο επίπεδα, δημιουργώντας ένα διαχωριστικό ερμάριο για την σωστή ροή, ώστε να μην ενοχλούνται οι παρευρισκόμενους θεατές και των δύο επιπέδων.

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν επιλέχθηκαν με ιδιαίτερη επιμέλεια, με στόχο πάντοτε το βέλτιστο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα. Πιο συγκεκριμένα ξεχωρίζουν: η επένδυση του τοίχου με ανάγλυφο ξύλο ριγέ καρυδιάς, το έπιπλο με το minibar σε ξύλο υφής μεταξωτού υφάσματος, το διαχωριστικό ερμάριο σε απομίμηση μωσαϊκού, τα υφάσματα σε χρώματα μπλε της ελληνικής θάλασσας στους καναπέδες και χρώμα του δέρματος στα σκαμπό, η ειδική μοκέτα βαριάς χρήσης στο δάπεδο, καθώς και τα τραπεζάκια με συνδυασμό μετάλλου και ξύλου. Γενικότερα, το έργο χαρακτηρίζεται από καθαρές φόρμες και μία διάχυτη ατμόσφαιρα πολυτέλειας.