Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε για 2η φορά στη διοργάνωση XENIA 2022 το Νοέμβριο 2022 στην Αθήνα. Στόχος της εταιρείας είναι η ενημέρωση των επισκεπτών που εμπλέκονται στην κατασκευή τουριστικών καταλυμάτων, για καινοτόμα υλικά που αντιπροσωπεύει η εταιρεία στην ελληνική αγορά.

Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν οι μοναδικές ιδιότητες κατασκευών με ακρυλικές επιφάνειες HANEX, του κολοσσιαίου ομίλου της Hyundai L&C με έδρα στην Κορέα και στο Β.Αμερική και παγκόσμια παρουσία. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE, επίσης της Hyundai L&C, με αντοχή που ξεπερνάει κάθε άλλο υλικό για επιφάνειες. Οι επισκέπτες είχαν επίσης τη δυνατότητα να δούνε από κοντά τον πρωτοποριακό μηχανισμό συρόμενης πόρτας magic2 Vetro της Terno Scorrevoli, όπου ο μηχ/σμος είναι απόλυτα κρυφός από το χρήστη, προσφέροντας σύγχρονη αισθητική και άψογη λειτουργικότητα. Τέλος παρουσιάστηκε η ανανεωμένη έκδοση των συστημάτων σύνθεσης ραφιών Stili Phos της Volpato με ακόμα πιο ενισχυμένη στήριξη και συνδυασμό με φωτισμό LED, σε ένα αποτέλεσμα με πολλαπλές εφαρμογές σε καταστήματα, walk-in-closets, βιβλιοθήκες κ.α.

“Η ανταπόκριση των επαγγελματιών ήταν για άλλη μία φορά μεγάλη, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στη ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. να συνεχίσει τη δυναμική της πορεία, προσφέροντας λύσεις επιπλοποιίας που συνδυάζουν καινοτομία, απόδοση και ανταγωνιστικές τιμές, ενισχύοντας τον τουριστικό και κατασκευαστικό κλάδο της Ελλάδας”, σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.marmouris.gr