Το επιτυχές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Europa, EUROPA THE LAB, συνεχίζεται. Ο Δ’ Κύκλος του προγράμματος έφτασε στο κλείσιμό του την Κυριακή 22 Μαΐου. Στον κύκλο συμμετείχαν 25 κατασκευαστές από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στις εξετάσεις που δόθηκαν για την Πιστοποίηση επιτυχία σημείωσε το σύνολο των κατασκευαστών που συμμετείχαν, επιτυγχάνοντας μάλιστα και εξαιρετικές επιδόσεις.

Οι συμμετέχοντες κατασκευαστές δήλωσαν εξαιρετικά ικανοποιημένοι από την ποιότητα και το περιεχόμενο του προγράμματος, παρότι το επίπεδο των κατασκευαστικών που συμμετείχαν ήταν ιδιαίτερα υψηλό. Παράλληλα επισήμαναν την σημασία του ανοίγματος του προγράμματος και στους κατασκευαστές της Επαρχίας, κάτι που η Europa έχει δεσμευτεί να κάνει πράξη αναλαμβάνοντας ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσθετο κόστος.

Οι εγκρίσεις των συμμετεχόντων κατασκευαστών για τον Ε’ Κύκλο έχουν ήδη ολοκληρωθεί και τα μαθήματα αναμένεται να ξεκινήσουν την Πέμπτη 23 Ιουνίου. Οι συμμετέχοντες προέρχονται από την περιοχή της Κρήτης.

Ο στόχος της Europa παραμένει η ποιοτική ανάπτυξη των κατασκευαστών αλουμινίου. Η ενίσχυση δηλαδή του ακρογωνιαίου κρίκου της αλυσίδας αξίας του προϊόντος, με τελικό στόχο την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών ανώτερης ποιότητας, σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερα για την συνέχεια του προγράμματος και για επόμενους κύκλους θα ανακοινωθούν την εταιρεία στο επόμενο διάστημα.