Τα τελευταία χρόνια, η κουζίνα έχει πολλές διαφορετικές λειτουργίες, αφού εκτός από χώρος μαγειρικής, χρησιμοποιείται ως χώρος εργασίας και συνάντησης της οικογένειας. Η νέα μπαταρία SmartControl Dual Spray της GROHE ικανοποιεί αυτή την ανάγκη, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη μέσα στον χώρο της κουζίνας.

Προηγμένες λειτουργίες για μεγαλύτερη άνεση

Με κομψή, βελτιωμένη σχεδίαση χωρίς μοχλούς ή λαβές, η μπαταρία GROHE SmartControl Dual Spray ελέγχεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να αλλάξετε την πίεση του νερού ανά πάσα στιγμή, περιστρέφοντάς την, να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία του νερού μέσω της βαλβίδας και να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο είδη ψεκασμού. Το στόμιο εξασφαλίζει πρόσβαση σε κάθε γωνία του νεροχύτη, ενώ η μαγνητική σύνδεση εγγυάται εύκολη επαναφορά και ασφαλή σύνδεση της κεφαλής ψεκασμού.

«Η εξειδίκευσή μας δεν περιορίζεται σε λύσεις μπάνιου, αλλά περιλαμβάνει και τα εξαρτήματα κουζίνας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα  προσανατολισμένα στον καταναλωτή. Με τη νέα μπαταρία GROHE SmartControl Dual Spray, καλύπτουμε τις ανάγκες των καταναλωτών και προσφέρουμε ακόμη μεγαλύτερη άνεση στην κουζίνα», δήλωσε ο Amit Asthana, Product Manager της LIXIL EMENA. 

Ποικιλία σε σχέδια και χρώματα

H μπαταρία SmartControl Dual Spray διατίθεται σε ποικιλία σχεδίων για να προσαρμοστεί σε κάθε κουζίνα. Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν από τρία σχέδια και δύο διαφορετικά χρώματα που περιέχονται στην GROHE Colors Collection: τις Chrome και Supersteel αποχρώσεις και τις εκδοχές GROHE Minta, GROHE Essence και GROHE Zedra.