Νέες λύσεις δαπέδου, υψηλής αισθητικής και ανθεκτικότητας, φέρνει στην ελληνική αγορά η Parquet World Ραυτόπουλος, αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων BerryAlloc®. Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της νέας σειράς ξεχωρίζουν το γαλλικό εργοστάσιο με πιστοποίηση Parquet de France, από ευρωπαϊκά δάση νόμιμης υλοτόμησης, καθώς και τα βασικά χαρακτηριστικά που το κατατάσσουν σε ένα Premium προϊόν με συγκριτικά πλεονεκτήματα.

  • Ultimtec® Laquer

 To καινοτόμο βερνίκι Ultimtec®, είναι μακράς διαρκείας, εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά, ματ, φυσικό, με βάση το νερό, χωρίς διαλύτες και χημικά. To ξύλο διατηρεί τη διαφάνεια του και ένα έντονο ματ φυσικό φινίρισμα, προσφέροντας σας εξαιρετική αντοχή αλλά και ευκολία καθαρισμού.  Με την τεχνολογία Ultimtec, έχετε όλα τα προνόμια ενός λαδωμένου παρκέ, με ενισχυμένη ανθεκτικότητα και χωρίς την ανάγκη της συντήρησης

  • Best Loc® XTreme

Εφόρου ζωής εγγύηση για το κούμπωμα του. Η εγκατάσταση είναι ακόμα πιο εύκολη, απλούστερη και ταχύτερη (έως και 30% γρηγορότερη)

Το καταλληλότερο δάπεδο για ενδοδαπέδια θέρμανση

Η δομή των ξύλινων δαπέδων της BerryAlloc®, αποτελείται από έναν κεντρικό πυρήνα HDF (High Density Fiberboard). Η υψηλή του πυκνότητα σε σχέση με το βάρος του επιτυγχάνει εξαιρετική θερμική αγωγιμότητα, προσφέροντας σας την μέγιστη απόδοση. Μπορείτε να τοποθετήσετε το δάπεδο σας με πλήρη κόλληση, ώστε να έχετε την υψηλότερη απόδοση στην ενδοδαπέδια θέρμανση ή να το τοποθετήσετε πλωτά, χρησιμοποιώντας το υπόστρωμα Excellence+.

  • Διάρκεια στον χρόνο

Η δομή των ξύλινων δαπέδων της BerryAlloc® είναι εξαιρετικά ανθεκτική. Ο πυρήνας HDF (High Density Fiberboard) εγγυάται εξαιρετική σταθερότητα, υψηλό επίπεδο αντίστασης στην πρόσκρουση, πραγματική απόδοση στην ενδοδαπέδια θέρμανση και τέλειους αρμούς (χάρη στην ακρίβεια της κατασκευής του).

Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.parquet-world.gr/.