Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. συμμετείχε στην φετινή Medwood 2024 που πραγματοποιήθηκε στις 4-7 Απριλίου στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo υπό την διοργάνωση της Medexpo. Για άλλη μια χρονιά η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. εντυπωσίασε με την παρουσία της και κατάφερε να προτείνει έξυπνες λύσεις επιπλοποιίας και εξοπλισμού. Ταυτόχρονα έγινε ολοκληρωμένη παρουσίαση των μηχανισμών επιπλοποιίας DTC, καθώς και λύσεις εξοπλισμού κουζίνας-μπάνιου από τη STARAX. Επίσης παρουσιάστηκαν λύσεις επιφανειών μεγάλων διαστάσεων από τη Hyundai L&C με ακρυλικές επιφάνειες HANEX & χαλαζιακές επιφάνειες HANSTONE, όπως και κεραμικές επιφάνειες της INFINITY. Τέλος παρουσιάστηκαν τα συστήματα ραφιών αλουμινίου της VOLPATO Stili Phos & LINEA.

Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. από το 1979 συνεχώς αναπτύσσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μεγάλων εταιρειών από όλο τον κόσμο, με private label προϊόντα αλλά και εμπορία χιλιάδων ακόμα επιλογών καλύπτει κάθε ανάγκη για κάθε έργο. Τα τελευταία χρόνια ενίσχυσε δυναμικά και τα αρχιτεκτονικά της υλικά με λύσεις σε επιφάνειες ακρυλικές, χαλαζιακές και κεραμικές. Η συμμετοχή της σε κάθε MEDWOOD αποτελεί σημείο αναφοράς για τους επαγγελματίες του χώρου, ώστε να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στην αγορά. Φέτος για πρώτη φορά παρουσίασε σε πλήρη έκταση την γκάμα των DTC μηχανισμών επίπλων ενισχύοντας έτσι την παρουσίαση της στην ελληνική αγορά. Επίσης για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν και οι κεραμικές επιφάνειες Infinity που εντυπωσίασαν τους επισκέπτες με το design και τις ιδιότητές τους.

Η μεγάλη προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε., οι νέες συνεργασίες και γνωριμίες αλλά και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών ενδυναμώνουν τη συμμετοχή της εταιρίας στη συγκεκριμένη έκθεση. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ενημέρωσε αναλυτικά κάθε επισκέπτη και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη MEDWOOD το 2006.

Η ομάδα της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τη MEDEXPO για την άψογη διοργάνωση και όλους όσους την επισκέφθηκαν.

Το σχεδιασμό και υλοποίηση του περιπτέρου ανέλαβε η EXPOSYSTEM, την κατασκευή των εκθεσιακών επίπλων η ΥΙΟΙ Α. ΠΑΝΤΑΖΙΔΗ ΟΕ & την εφαρμογή η KARABIET IOANNIS.