Μία κομψή, διαχρονική κουζίνα. Η συλλογή προϊόντων Mythos της Franke εντυπωσιάζει, όχι μόνο λόγω του εκλεπτυσμένου design και του άψογου συνδυασμού ανοξείδωτου με μαύρο γυαλί, αλλά και χάρη στην υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. H high end σειρά προϊόντων Mythos συνδυάζει την τεχνολογία και το μοντέρνο design, ενώ ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες συμβάλλουν στη μοναδική αισθητική.

Η κουζίνα είναι το κέντρο του σπιτιού: εκεί μαγειρεύουμε, εκεί τρώμε, εκεί περνάμε χρόνο μαζί, ένας χώρος που μας φέρνει πιο κοντά.

HFranke παρατηρώντας διεξοδικά τις κινήσεις που κάνουμε στις κουζίνες μας, δημιούργησε ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας και όχι απλές οικιακές συσκευές. Τα προϊόντα Franke, το καθένα ξεχωριστά, συνδέονται άρρηκτα μεταξύ τους, δημιουργώντας όλα μαζί ολοκληρωμένα συστήματα κουζίνας που στοχεύουν στο να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας, προσφέροντας ταυτόχρονα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα, με σύγχρονες επιλογές χρωμάτων και συνδυασμών, με σκοπό τη διαμόρφωση της κουζίνας που ταιριάζει σε κάθε στυλ και design. Ο αρμονικός σχεδιασμός των προϊόντων Franke αναδεικνύει την απόλαυση κάθε μαγειρικής στιγμής.

Πάθος για τη λεπτομέρεια
Μία κομψή, διαχρονική κουζίνα. Η συλλογή προϊόντων Mythos εντυπωσιάζει, όχι μόνο λόγω του εκλεπτυσμένου design και του άψογου συνδυασμού ανοξείδωτου με μαύρο γυαλί, αλλά και χάρη στην υψηλή ποιότητα και απόδοση που προσφέρει. H high end σειρά προϊόντων Mythos συνδυάζει την τεχνολογία και το μοντέρνο design, ενώ ακόμη και οι πιο μικρές λεπτομέρειες συμβάλλουν στη μοναδική αισθητική. Με γνώμονα την τέλεια λειτουργικότητα σε συνδυασμό με αυτήν της απαράμιλλης ομορφιάς, η σειρά Mythos διατίθεται σε 2 επιλογές χρωμάτων – Black Steel & Ιnox Steel για να εναρμονιστεί απόλυτα με τον σχεδιασμό του επίπλου κουζίνας.

Πάθος για το άριστο
Η σειρά Franke Mythos είναι λαμπρό παράδειγμα της ολοκληρωμένης προσέγγισης στον σχεδιασμό. Μια σειρά όπου ο συνδυασμός της βιωσιμότητας, της υψηλής απόδοσης, του design και της καινοτομίας ενισχύουν τις σχέσεις στο σύγχρονο σπίτι, που ξεπερνούν τις προκλήσεις τού σήμερα και οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο.

Άψογη αισθητική
Απεριόριστες επιλογές. Κομψοί συνδυασμοί των διάφορων στοιχείων της συλλογής Mythos. Κομψή, εκλεπτυσμένη, μοναδική και με έμφαση στη λειτουργικότητα. Η σειρά Mythos εντυπωσιάζει πάντα. Αποτελεί νέο σημείο αναφοράς στον σχεδιασμό και στις επιδόσεις.

Η φιλοσοφία της σειράς Μythos
Οι καθαροί χώροι για την προετοιμασία φαγητού και η βελτίωση της ποιότητας του αέρα στο σπίτι γίνεται πλέον άκοπα και με κομψότητα, χάρη στα προϊόντα Mythos, από αυτοκαθαριζόμενους φούρνους μέχρι εστίες με ενσωματωμένο απορροφητήρα. Σχεδιασμένη για να εμπλουτίζει την καθημερινή εμπειρία και να μετατρέπει κάθε στιγμή στην κουζίνα σε πηγή χαράς, η σειρά Mythos υποστηρίζει τη δημιουργικότητα στην προετοιμασία και στο μαγείρεμα του φαγητού.

Μάθετε περισσότερα στο www.franke.com