Την ολική ανακαίνιση των νέων της γραφείων Netsquare στο Αιγάλεω, ανέλαβε η Praktiker Hellas. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου έφερε εξ ολοκλήρου εις πέρας η ομάδα Interior Experts των Praktiker, μεταμορφώνοντας έναν χώρο πρώην δημόσιας υπηρεσίας, εμβαδού 365τμ , σε ένα υπερσύγχρονο, λειτουργικό και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Η νέα αρχιτεκτονική ακολουθεί την τάση του open space, δημιουργώντας έναν χώρο υψηλής αισθητικής και εργονομίας για τους 32 εργαζόμενους της Netsquare. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στον φωτισμό των γραφείων, ενώ ενσωματώθηκαν και φυσικά στοιχεία, όπως εσωτερικό «πράσινο». Οι εργασίες περιλάμβαναν μεταξύ άλλων την αλλαγή της οροφής και των πατωμάτων, την πλήρη ανακαίνιση των κοινόχρηστων χώρων, την προμήθεια νέων επίπλων και την εγκατάσταση νέας ηλεκτρομηχανολογικής υποδομής και νέων συστημάτων αυτοματισμού και κλιματισμού.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Netsquare, κ. Γιώργος Σταματούκος, δήλωσε σχετικά: «Η διαδικασία ανακαίνισης των γραφείων της Netsquare από την Praktiker ήταν μια εμπειρία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.  Η συνεργασία μας με την Praktiker χαρακτηρίστηκε από επαγγελματισμό, καινοτομία και αποτελεσματικότητα, αποδεικνύοντας ότι ήταν η ιδανική επιλογή για την υλοποίηση του έργου. Το τελικό αποτέλεσμα μας ενθουσίασε: ένας ζεστός, σύγχρονος και λειτουργικός εργασιακός χώρος, που αντανακλά τη δυναμική και τη φιλοσοφία της NetSquare.  Το νέο μας εργασιακό περιβάλλον έχει ήδη αρχίσει να συμβάλλει θετικά στην παραγωγικότητα και τη γενικότερη ευημερία της ομάδας μας. Eυχαριστούμε την Praktiker για την εξαιρετική συνεργασία και ανυπομονούμε για μελλοντικές συνεργασίες».

Ο κ. Αντώνης Τραϊφόρος, Β2Β Sales Manager της Praktiker Hellas δήλωσε εκ μέρους της εταιρείας: «Eίμαστε πολύ χαρούμενοι που ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ανακαίνιση των γραφείων της Netsquare, αναλαμβάνοντας το έργο end to end, από τον σχεδιασμό έως την τελική υλοποίηση με τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Δημιουργήσαμε έναν χώρο εργασίας υψηλής αισθητικής  που συγκεράζει τα πρότυπα και τις ειδικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος, σύμφωνα πάντα με τα βασικά συστατικά της ταυτότητας της επιχείρησης. Ανακαινίσθηκαν όλοι οι χώροι  με σεβασμό προς τις ανάγκες μίας άκρως τεχνολογικής εταιρίας και ο χώρος μεταμορφώθηκε σε πλήρως λειτουργικό και υπερσύγχρονο γραφειακό περιβάλλον».