Τη δέσμευσή της σε ενέργειες κοινωνικής προσφοράς επιβεβαιώνει η ελληνική βιομηχανία βερνικοχρωμάτων Vechro με στόχο να ομορφύνει τις γειτονιές αλλά και να γεμίσει χρώμα τις ψυχές των ανθρώπων. Δέσμευση της εταιρείας, τις τελευταίες δεκαετίες, είναι να προστατεύει το περιβάλλον αποτρέποντας ή ελαχιστοποιώντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Πρόσφερε σχεδόν 10.000 λίτρα χρώματος το 2021

Σχεδόν 10.000 λίτρα χρώματος, για την ακρίβεια 9.800 λίτρα, παρείχε η Vechro το 2021 σε σχολεία, νοσοκομεία, κοινοτικά οικοδομήματα αλλά και τοιχογραφίες στα γκρι κτίρια των πόλεων σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας και χορηγώντας ενέργειες που προωθούν την αναδόμηση και ανάπλαση δημόσιων κτιρίων. “Είναι αλήθεια πως το χρώμα είναι εκείνη η λεπτομέρεια που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σε μία ολόκληρη πόλη, γιατί #ToXromaExeiDinami και η Vechro έχει το χρώμα!” σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Με τα ανθεκτικά, άοσμα και οικολογικά προϊόντα της εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και κτίρια με αναλλοίωτες αποχρώσεις ανά τα χρόνια. Κόντρα στις δύσκολες συνθήκες, η εταιρεία έχει δημιουργήσει τοιχογραφίες σε διάφορα σχολεία της Αθήνας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σε σχολείο της Αγίας Άννας- Β. Εύβοια, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής όπως κτήρια στις Αφίδνες, σε σχολείο στους Θρακομακεδόνες αλλά και σε όλη την Πάτρα (με 50+ τοιχογραφίες μέσα σε 5 χρόνια), δημιουργώντας μία υπαίθρια γκαλερί. Ωστόσο, η προσφορά της δεν περιορίζεται μόνο σε εξωτερικές επιφάνειες καθώς τα πολυπιστοποιημένα, άοσμα και οικολογικά χρώματα της Vechro, ανανεώνουν εσωτερικές επιφάνειες σε νοσοκομεία, σχολεία και ιδρύματα προσφέροντας έτσι πιο υγιεινούς και καθαρούς εσωτερικούς χώρους.

Ακόμα μία ενέργεια η οποία διαφέρει από τις συνηθισμένες χορηγίες έλαβε χώρα το 2021. Μία ελληνική σημαία 40×26 μέτρα ζωγραφισμένη στην πλαγιά της ηρωικής νήσου Κάσος, ορατή δια αέρος και θαλάσσης, έγινε με τα χρώματα της Vechro, ως φόρος τιμής των εορτασμών για τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης.

Χρώματα της Vechro στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Η ελληνική βιομηχανία βερνικοχρωμάτων συνεχίζει και το 2022 να προσθέτει λίτρα χρώματος στον «κουμπαρά» προσφοράς της σε δημόσια κτίρια ανά την Ελλάδα. Αυτή τη φορά, η κορυφαία εταιρεία συνέδραμε στην ανακαίνιση ολόκληρου του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς.

Η Vechro, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, με το πρωτοπόρο Smaltoplast Silk και την αδιαμφησβήτητα εξακριβωμένη τεχνολογία του για την οικολογική, υποαλλεργική, αντιμικροβιακή & αντιμυκητιακή του ιδιότητα, εδώ και 14 χρόνια, στοχεύει σε αποτελέσματα υψηλής ποιότητας με πιο υγιείς και καθαρούς εσωτερικούς χώρους. Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα ευχάριστο αλλά και προστατευμένο περιβάλλον τόσο για το προσωπικό όσο και για τους ασθενείς που περιθάλπονται στο Γ. Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

“Συνοψίζοντας, η Vechro, ηγέτης στα οικολογικά χρώματα, υποστηρίζει εμπράκτως την τέχνη και το χρώμα παρέχοντας δωρεάν τα προϊόντα της. Με το έργο της, δεν έχει μόνο στόχο να ομορφύνει και να προστατέψει το περιβάλλον, αλλά και να εμπνεύσει όλους εμάς ως πηγή δύναμης και αισιοδοξίας!” επισημαίνει η εταιρεία, που παράγει προϊόντα συμμορφωμένα με τα αυστηρότερα περιβαλλοντικά κριτήρια.