Γίνε Συνδρομητής

Το περιοδικό Architectτης BOUSSIAS απευθύνεται σε όλο το φάσμα της αρχιτεκτονικής αγοράς έχοντας στο επίκεντρό του τον Αρχιτέκτονα ως τον απόλυτο decision maker κάθε αρχιτεκτονικού έργου. Συνομιλώντας σε κάθε τεύχος του με κορυφαίους αρχιτέκτονες και designers, το Architect αποτυπώνει τον οραματισμό κάθε αρχιτεκτονικού project, αφουγκράζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις βιώσιμες λύσεις που προτείνουν, αλλά και περιγράφει την γκάμα των υλικών και προϊόντων δόμησης που ταιριάζουν σε κάθε έργο.

Με τη συνδρομή σας στο περιοδικό:

  • Συμμετέχετε στη συζήτηση που εκτυλίσσεται μεταξύ των αρχιτεκτόνων, όσο και θεσμικών φορέων, πελατών και προμηθευτών των επαγγελματιών του αρχιτεκτονικού κλάδου.
  • Εξασφαλίζετε αποκλειστική και έγκυρη ενημέρωση για μεγάλα αρχιτεκτονικά έργα αλλά και πρωτοποριακές σχεδιαστικές μελέτες, εντός και εκτός συνόρων.
  • Γνωρίζετε τους πρωταγωνιστές των αρχιτεκτονικών project, τα στελέχη και τις ομάδες που συνέλαβαν το όραμα και υλοποίησαν τα έργα. Επίσης, τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά τον σχεδιασμό, τη μελέτη και εκτέλεση, αλλά και τις λύσεις που έδωσαν.
  • Αποκτάτε γνώση για τις τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα δόμησης μέσα από ειδικά αφιερώματα για τα υλικά που επιλέγουν οι αρχιτέκτονες προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όραμά τους.
  • Έχετε πρόσβαση σε αποκλειστική αρθρογραφία από ειδικούς του χώρου, με ακαδημαϊκό υπόβαθρο και βαθιά, ρηξικέλευθη γνώση της βιομηχανίας.
  • Παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις που αφορούν την τεχνολογία-ψηφιοποίηση, τον αυτοματισμό, την πιστοποίηση υπηρεσιών-προϊόντων, τη μεταφορά (logistics) και αποθήκευση προϊόντων, καθώς και το real estate των κατασκευών.
  • Ενημερώνεστε για εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΒOUSSIAS, παρουσία διεθνών και Ελλήνων διακεκριμένων προσκεκλημένων, έμπειρων σε θέματα σχετικών με το αντικείμενό σας.

** H συνδρομή στο Architect περιλαμβάνει τόσο την έντυπη όσο και την ψηφιακή μορφή του περιοδικού

Συμπληρώστε τα στοιχεία της αίτησης σας κι η Ομάδα Συνδρομών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.