Η Schneider Electric,  πρωτοστατεί στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της διαχείρισης υβριδικών υποδομών ΙΤ, με την εισαγωγή του EcoStruxure™ Micro Data Center R-Series 42U, Μεσαίας Πυκνότητας. Επεκτείνοντας την προσφορά της, η Schneider Electric παρέχει στους επαγγελματίες ΙΤ και στους παρόχους λύσεων ΙΤ μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία όσον αφορά στην παραγγελία και την υλοποίηση. Ιδανική για εφαρμογές ΙΤ σε κατανεμημένες τοποθεσίες σε βιομηχανικά περιβάλλοντα, η νέα λύση Micro Data Center διατίθεται πλήρης για άμεση και γρήγορη αξιοποίηση. Επιπλέον, υποστηρίζει βαρύ μηχανικό φορτίο στο εσωτερικό της και διαθέτει και μεγάλους, βιομηχανικούς τροχούς για εύκολη μετακίνηση.

«Οι βιομηχανικές ρυθμίσεις δεν είναι βελτιστοποιημένες για edge computing, αλλά υπάρχει επείγουσα ανάγκη για συστήματα ΙΤ να υποστηρίζουν τις τάσεις των edge computing», δήλωσε ο Jean-Baptiste Plagne, Vice President Offer Management, Rack & Edge Systems, Energy Management, της Schneider Electric. «Αυτή η λύση, με φορτίο βάρους 905 κιλών (2.000 λίβρες), είναι ιδανική για βαρύ εξοπλισμό ΙΤ με το περίβλημα, την ασφάλεια, την ψύξη και την ισχύ, που απαιτούνται για τη λειτουργία σε βιομηχανικό περιβάλλον. Παρέχει την καινοτομία που απαιτείται σε βιομηχανικά περιβάλλοντα».

Το Edge computing αναπτύσσεται ραγδαία και η νέα μεσαίας πυκνότητας 42U ανταποκρίνεται στις επείγουσες ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι IT επαγγελματίες και οι πάροχοι λύσεων ΙΤ με 3 βασικούς τρόπους:

  • Ανθεκτικό και ασφαλές περίβλημα για on-site IT: Παρέχει αυτό που απαιτούν τα περιβάλλοντα Ιndustry 4.0 με σφραγισμένη σχεδίαση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία και μια ασφαλή λύση με χαρακτηριστικά, που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν εξοπλισμό IT με ευελιξία στην τροφοδοσία, την ψύξη και την απομακρυσμένη παρακολούθηση. Τέλος, διαθέτει πιστοποίηση για το βαθμό προστασίας ΙΡ, κατά NEMA 12/IP54 με διαβαθμισμένο περίβλημα και σφραγισμένο σχεδιασμό.
  • Πιο εύκολη παραγγελία και ανάπτυξη: Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση με ενσωματωμένη ισχύ, ψύξη, ασφάλεια και διαχείριση για ευκολία εφαρμογής, παράδοσης, εγκατάστασης, προσφοράς και επεκτασιμότητας.
  • Αυξημένη ορατότητα: Διαθέτει ένα APC™ Smart-UPS, που παρέχει ορατότητα στην παρακολούθηση για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης, παροχή προτάσεων, βάσει δεδομένων, ενώ επιτρέπει την ορατότητα από οπουδήποτε, οποτεδήποτε, σε μια εποχή που υπάρχει έλλειψη προσωπικού για τη σωστή παρακολούθηση του εξοπλισμού στο εκάστοτε σημείο.

Το EcoStruxure Micro Data Center R-Series 42U, μεσαίας πυκνότητας είναι πλέον διαθέσιμο στην Ευρώπη. Διατίθεται προς αγορά από συνεργάτες ΙΤ και απευθείας από τη Schneider Electric.